Thursday, January 13, 2011

Shawl Glitter Zaraa


Salam and hye all,

Akhirnya... Shawl Glitter Zaraa yang dinanti-nantikan...... :)
Design sangat-sangat cantik & eksklusif. Material Chiffon + Cotton yang memang best and gerenti puas ati. Memang berbaloi-baloi dan cantik sangat :)

Price: RM30 excluding postage


HARGA AFTER DISKAUN:
 ONLY RM20 EXCLUDING POSTAGE


Postage:
RM6 - Semenanjung Malaysia
RM8 - Sabah & Sarawak




Status:Available





Status:Available

Status:Available

Status:Available

Status:Available

Macam biasa boleh comment kat sini, send email to afy_ocean@yahoo.com or browse my FB www.facebook.com/cherrietrendy. Tq :)




5 comments:

Arn sweetrider on November 30, 2010 at 1:52 AM said...

cik cherrie..kasi 2 RM50 boleh tak. berkenan sangat tp xtahu nak kaler pe. grey & yellow really caught my eye. plis reserve eh

Cherrie Pie Sweety on November 30, 2010 at 6:41 AM said...

arn: owh syg.. kalo 2 RM50 xdptla yang.. memang dah murah sy jual ni yang.. kaler grey dh fully booked.. yellow ada lg :)

Arn sweetrider on November 30, 2010 at 5:55 PM said...

owh..kalo camtu yelow pun yellow lah...mcmana nk order?

Arn sweetrider on November 30, 2010 at 5:57 PM said...

black @ brown ada lg x?

Cherrie Pie Sweety on November 30, 2010 at 6:02 PM said...

black & brown pun dah fully booked.. yellow ada.. konpem ke nak yang..
bg add email.. nnt kita send details kt email :)

 

Copyright © 2009 Cherrie E-Boutique All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Asbesstos Theme By- WooThemes