Thursday, January 13, 2011

Anak Tudung Awning - Material Lycra (Mini Ekin)


Salam and hye all,

Sekarang ni trend pakai inner/anak tudung then layerkan dengan shawl kan? Memang tengah IN la style ni. Tapi, ada beberapa masalah kalo pakai inner Syria, muka nampak bulat sebab melekap kan? Haaa.. kali ni Trendy & Vogue Collection presenting all of you, Anak Tudung Awning@Mini Ekin yang memang sangat-sangat berkualiti.

Kelebihan Anak Tudung Awning @ Mini Ekin kami:
  1. Muka Tak nampak bulat sebab ada awning yang boleh wat muncung. Automatically muka jadi bujur sireh :)
  2. Material Lycra Korean yang sangat berkualiti, dijamin puas hati:)
  3. Awning yang tak mudah patah and senang dibentuk muncung
  4. Pilihan warna-warna menarik... senang nak mix and match :)

Price: RM15 excluding postage
Postage:
RM6 - Semenanjung Malaysia
RM8 - Sabah & Sarawak


* Semua anak tudung nie boleh restock yerrrr :)

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available

Status: Available


Macam biasa boleh comment kat sini, send email to afy_ocean@yahoo.com or browse my FB www.facebook.com/cherrietrendy. Tq :)




11 comments:

Penyamun Code on November 29, 2010 at 11:32 PM said...

This is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! Keep up the good work.

Cherrie Pie Sweety on November 29, 2010 at 11:36 PM said...

penyamun code: owhh, thanks a lot and really appreciate the brilliant comment:)

Ms Roz said...

Sent email but no response yet.

Ms Roz said...

I've sent email on the order but how come no response yet?

Cherrie Pie Sweety on December 19, 2010 at 6:10 AM said...

sekejap yer yang.. sy br jer balik nie.. nnt sy reply yer kt email :)

E-dA Mohd. (浜野 弓美) on June 3, 2011 at 10:12 AM said...

mcmmna nak make order ea? and anak tudung awning ni ader lagi tak?15 rnggt excluding postage kn..jd harga kos penghantaran bpe ea?em..i'm interested..

Cherrie Pie Sweety on June 4, 2011 at 2:49 AM said...

eda: yang available skrg cuma kaler maroon n dark turqoise saja dear.. harga postage seperti yang tertulis kat atas.. rm6 for semenanjung & rm8 for sabah & sarawak

Anonymous said...

kalau pos ke japan,brpe ye hrge pos?

Cherrie Pie Sweety on July 27, 2011 at 12:43 AM said...

anon: sure dear but the postage fee will be expensive

Anonymous said...

Sis, saya dari singapura. macamana nak order anak tudung ni ye?

Cherrie Pie Sweety on March 17, 2013 at 6:22 PM said...

sudah sold out dear

 

Copyright © 2009 Cherrie E-Boutique All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Asbesstos Theme By- WooThemes